• Kom korfballen bij DUKO, geef je op via Sjors Sportief!

    Alle kinderen van de basisscholen in Duiven, Groessen en Loo hebben deze week een boekje gekregen met talloze sportieve activiteiten in de gemeente Duiven. Je kunt zo heel gemakkelijk kennis maken met allerlei sporten door ze zelf uit te proberen. Wij willen je graag laten beleven dat korfbal een super leuke sport is! Geef je dus op via:

    Groep 1 en 2:

    https://www.sjorssportief.nl/

    Ben je 4, 5 of 6 jaar? Kom dan lekker een uurtje rennen, springen en spelletjes doen! Samen met leeftijdsgenootjes bij de Kangoeroes! De Kangoeroes, dat zijn jongens en meisjes die samen lol maken door spelletjes te doen als: Vos kom uit je holletje en Staartenpakkertje. En we gaan oefenen met gooien, vangen en scoren op speciale Kangoeroekorven. Doe je mee? Elke zaterdag vanaf 8 april van 10.00-11.0 0 uur op ons sportveld aan De Nieuweling 5 in Duiven.

    Groep 3 t/m 8:

    https://www.sjorssportief.nl/

    Misschien ken je korfbal al van het schoolkorfbaltoernooi? Dan weet je al dat jongens en meisjes samen spelen en dat het gaat om vrij lopen, samen spelen en goed mikken. En dat leer je bij DUKO! Kom gerust een aantal keer mee trainen met ons en ervaar zelf of je korfbal net zo leuk vindt als wij.

    Kinderen vanaf 6 jaar spelen competitiewedstrijden op zaterdag en trainen 2x per week. In de winter in de zaal en in de herfst en het voorjaar op ons veld aan de Nieuweling. Je traint altijd met leeftijdsgenootjes en samen maken we ook veel plezier buiten het korfballen. Schrijf je in en doe een aantal keer met ons mee.

    Mee doen is gratis, je mag je voor 3 trainingen opgeven.

    Wil je meer weten? Neem gerust contact

    met ons op via: secretaris@dukoduiven.nl

    of tc@dukoduiven.nl

    Je bent van harte welkom bij DUKO!