• Op 8 mei 2019 zal het schoolkorfbaltoernooi plaatsvinden. Zet het dus snel in je mobiel en/of in je agenda. Zeg het daarna tegen al je klasgenoten!! Het schoolkorfbaltoernooi wordt elk jaar georganiseerd voor alle basisschoolkinderen uit de groepen 5 t/m 8. Dit jaar zal het toernooi zowel op de Beachvelden als op de kunstgrasvelden plaatsvinden.

  Inschrijvingen:

  Je kunt jouw team vanaf woensdag 27 maart op school inschrijven. Inschrijven kan tot en met vrijdag 12 april.

  Klik hier voor het inschrijfformulier voor groep 5 en 6.

  Klik hier voor het inschrijfformulier voor groep 7 en 8

  Wanneer: 8 mei 2019

  Tijden: 14.00 uur - 17.00 uur

  De teams:

  De teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers uit groep 5/6 of uit groep 7/8. Het toernooi bestaat namelijk uit 2 toernooien. Eén toernooi voor groep 5/6 en één toernooi voor groep 7/8. Korfbal is een gemengde sport en daarom mag een team bestaan uit jongens en meisjes. Het is handig om een reserve speler te hebben zodat er gewisseld kan worden tijdens de wedstrijden.

  Trainingen:

  Voorafgaand aan het toernooi geven wij trainingen aan alle teams. De trainingen vinden op zaterdag 4 mei plaats, geeft je op via het inschrijfformulier. Niet opgegeven voor de training en je wilt toch komen meld je dan aan via Sjorssportief of via de mail naar schoolkorfbalduiven@gmail.com. De training van groep 5/6 is van 9:00 tot 10:30 en de training van groep 7/8 is van 11.00 tot 12.30.

  Wil je zeker zijn van jouw inschrijving?

  Mail jouw ingevulde inschrijfformulier dan naar schoolkorfbalduiven@gmail.com. Anders kan je hem bij jouw juf of meester inleveren en dan komen wij hem na vrijdag 12 april ophalen!

  Helaas te oud voor dit toernooi?

  Als je het leuk vind om te helpen tijdens het toernooi dan zijn jullie van harte welkom! Vele handen maken licht werk. Meld je dan bij Erwin Strasser of bij Onno van Ipkens. Mailen kan ook naar schoolkorfbalduiven@gmail.com.

  Sportieve groeten,

  De schoolkorfbalcommissie.