• Duko Duiven zoekt voor seizoen ’22-’23 een enthousiaste trainer/coach

    

   Duko Duiven is een vereniging met ongeveer 150 leden waar gezelligheid en presteren hand in hand gaan. In Duiven beschikken wij over een accommodatie met een eigen kantine, twee moderne kunstgrasvelden en beachkorfbal velden.

    

   Onze selectie bestaat uit een gezonde mix van ervaren en jonge talentvolle spelers. Zowel op het veld als in de zaal speelt het eerste 2e klasse en het tweede speelt reserve 4e klasse. De selectie traint op dinsdag en vrijdag en we spelen op zaterdag. Daarnaast hebben we talentvolle jeugdspelers, die over een aantal jaren door kunnen stromen naar de selectie. Het tweede team heeft een vaste trainer/coach, waar nauw mee samengewerkt wordt.

    

   Wat verwachten wij van een trainer?

    

   • Een enthousiaste trainer met een visie en een frisse kijk op korfbal
   • Empathisch vermogen, in staat de positieve coaching af te stemmen op zowel team als individu
   • Goed zijn in open en transparante communicatie
   • Jouw visie op het korfbalspel weet je op een positieve manier over te brengen op de spelers
   • Durven in te grijpen en feedback geven op het juiste moment
   • De selectie (Duko 1 en 2) goed weten te verbinden
   • Met andere trainers binnen de vereniging nauw samenwerken en adviseren waar nodig is.

    

   Wij bieden:

   Wij bieden een leergierige selectie en een passende financiële vergoeding. Daarnaast zijn er korte lijnen met TC en Bestuur. Gezelligheid en sportiviteit zijn beide heel belangrijk voor ons. Duko Duiven is een mooie club, waar je je snel thuis zult voelen en het is zeker de moeite waard om kennis mee te maken.

    

   Geïnteresseerd?

   Ben je een ervaren trainer of een aanstormend talent en op zoek naar een leuke uitdaging? Heb je interesse of zou je graag meer informatie willen? Neem dan contact op met:

    

   Martin Eelderink, te bereiken via 06-2999 6646 of voorzitterTC@DukoDuiven.nl