• DOETINCHEM - In de tweede klasse D kregen de tegenstanders van zowel DUKO te maken met forse tegenstand, maar het bleek uiteindelijk niet voldoende om de nederlagen te kunnen afwenden. DUKO verloor in Apeldoorn van Steeds Hooger

    Steeds Hooger-DUKO 25-19 (15-10).
    Duko kende in Apeldoorn een uiterst zwakke beginfase waarin de ploeg verdedigend niet bij de les was. Het resulteerde dan ook in een 9-3 achterstand, die de Duivenaarders de rest van het duel parten zou gaan spelen. De achterstand bleek echter wel de prikkel om uit een ander vaatje te gaan tappen en iets aan de achterstand te doen. Bij de rust was DUKO er dan ook in geslaagd de stand weer een dragelijker aanzien te geven,15-10. Na de korfwisseling bleef DUKO goed bij de les en was bij vlagen nauwelijks de mindere van de Apeldoorners. De ploeg slaagde er steeds in terug te komen tot drie doelpunten verschil, maar had de pech dat de thuisploeg steeds op tijd het verschil weer groter kon maken. Via 15-12,18-15 en 19-16 werd het uiteindelijk een terechte maar wel uiterst geflatteerde 25-19 zege voor Steeds Hooger. Voor DUKO scoorde Kido Oudenbroek 7 keer.