• Lid worden van Korfbalvereniging DUKO?
  Korfbalvereniging DUKO heet nieuwe leden van harte welkom. Jong ,oud, man, vrouw, meisje, jongen: er is altijd de mogelijkheid om bij DUKO te komen korfballen. Zou je een keer mee willen trainen? Kijk in ons trainingsschema voor wanneer wij trainen, voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden met de TC.

  Waarom?
  Naast dat je sportief, en dus gezond, bezig bent, is korfbal goed voor de sociale contacten. Omdat het een teamsport (gemengd, uniek in de wereld) is, wordt er geleerd samen te werken. Ook worden er nieuwe vrienden gemaakt, vooral bij de jeugd erg belangrijk. Bovendien wordt er ‘buiten korfbal’ om ook vaak veel tijd met elkaar doorgebracht. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Of kom eerst eens een paar keer meetrainen om te zien of je het leuk vind. Voor meer informatie over DUKO kan in het menu bij Commissies gekeken worden of kijk eens bij Verslagen/foto’s om een indruk van de vereniging te krijgen. Klik hier voor het inschrijfformulier.

  Contributie (2021) per maand? (Peildatum ALV 6 juli 2020)

  Kangoeroeklup (t/m 6 jaar) € 5,50
  Pupillen (7 t/m 10 jaar) € 16,25
  Aspiranten (11 t/m 14 jaar) € 17,50
  Junioren (15 t/m 18 jaar) € 20,00
  Senioren (19 jaar en ouder) € 27,00
  Senioren (19 jaar en ouder, alleen zaalcompetitie) € 18,00
  Midweekleden € 21,00
  Recreanten/Trainende leden € 10,00
  Niet spelende leden € 7,50
  Donateurs (minimaal) € 15,00
  Inschrijfgeld € 10,00
  Borg kleding*
  € 25,00

  * Meer weten, klik hier

  Bent u in het bezit van een Gelrepas? Dan is de contributie voor kinderen tot 18 jaar gratis en vanaf 18 jaar de helft van het bedrag.

  Opzeggen van uw lidmaatschap bij Korfbalvereniging DUKO?
  Het opzeggen van uw lidmaatschap kan met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. De opzegging dient voor de eerste van de maand binnen te zijn. U bent dan nog gedurende de gehele maand contributie verscchuldigd, daarna vervalt het lidmaatschap. Opzeggen kan door middel van een mail aan ledenadministratie@dukoduiven.nl.