• Lid worden van Korfbalvereniging DUKO?
  Korfbalvereniging DUKO heet nieuwe leden van harte welkom. Jong ,oud, man, vrouw, meisje, jongen: er is altijd de mogelijkheid om bij DUKO te komen korfballen. Zou je een keer mee willen trainen? Kijk in ons trainingsschema voor wanneer wij trainen, voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden met de TC

  Waarom?
  Naast dat je sportief, en dus gezond, bezig bent, is korfbal goed voor de sociale contacten. Omdat het een teamsport (gemengd, uniek in de wereld) is, wordt er geleerd samen te werken. Ook worden er nieuwe vrienden gemaakt, vooral bij de jeugd erg belangrijk. Bovendien wordt er ‘buiten korfbal’ om ook vaak veel tijd met elkaar doorgebracht. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven. Of kom eerst eens een paar keer meetrainen om te zien of je het leuk vind. Voor meer informatie over DUKO kan in het menu bij Commissies gekeken worden of kijk eens bij Verslagen/foto’s om een indruk van de vereniging te krijgen. Klik hier voor het inschrijfformulier.

  Contributie per maand? (Peildatum ALV 8 april 2024)

  Leeftijd Seizoen 24-25
  Kangoeroeklup (t/m 6 jaar) € 6,50
  Pupillen (7 t/m 10 jaar) € 18,50
  Aspiranten (11 t/m 14 jaar) € 19,50
  Junioren (15 t/m 18 jaar) € 22,00
  Senioren (19 jaar en ouder) € 29,50
  Midweekleden € 23,00
  Recreanten/Trainende leden € 10,00
  Verenigingsleden € 7,50
  Donateurs p/j (minimaal) € 25,00
  Borg kleding*
  € 25,00

  * Meer weten, klik hier

   Bent u in het bezit van een Gelrepas? Dan is de contributie voor kinderen tot 18 jaar gratis en vanaf 18 jaar de helft van het bedrag.

  Wijziging lidmaatschap
  Geef wijzigingen in je adres of andere gegevens altijd door aan de ledenadministratie. Als je vragen hebt over het lidmaatschap kan je ook altijd bij de ledenadministratie terecht. Wijzigingen van spelend lid naar niet-spelend lid of donateur kunnen alleen aan het einde van een lidmaatschapsjaar plaatsvinden. Wijzigingen van niet-spelend lid naar spelend lid of recreant kunnen gedurende het gehele lidmaatschapjaar plaatsvinden. De contributie wordt herberekend vanaf de maand volgend op de maand waarin de wijziging heeft plaatsgevonden. 

  Voor de laatste versie statuten (wijziging per 9 november 2022) klik hier