• Lidmaatschap & Privacy

  Je aanmelden als lid van Duko kan via het aanmeldingsformulier. Dit formulier kan je invullen onderaan de pagina. Als lid van Duko ben je gebonden aan de volgende regels:

  • Een lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni (lidmaatschapsjaar). Maar als je bijvoorbeeld in november lid wordt, dan loopt het huidige seizoen van november tot en met 30 juni.
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar bij de ledenadministratie. Zonder schriftelijke opzegging vóór 31 mei van het lidmaatschapsjaar, wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.
  • Je betaalt contributie. Dit moet per maand via automatische incasso; zie ook de pagina "Contributie"

  Wijziging lidmaatschap

  Geef wijzigingen in uw adres of andere gegevens altijd door aan de ledenadministratie. Als je vragen hebt over het lidmaatschap kan je ook altijd bij de ledenadministratie terecht. Wijzigingen van spelend lid naar niet-spelend lid of donateur kunnen alleen aan het einde van een lidmaatschapsjaar plaatsvinden. Wijzigingen van niet-spelend lid naar spelend lid of recreant kunnen gedurende het gehele lidmaatschapjaar plaatsvinden. De contributie wordt herberekend vanaf de maand volgend op de maand waarin de wijziging heeft plaatsgevonden.

  Privacy 

  Duko verwerkt uw gegevens in een bestand, dat ook aan de korfbalbond (KNKV) wordt verstrekt. Binnen Duko wordt de ledenlijst bovendien door verschillende commissies gebruikt. Er worden echter geen persoonlijke gegevens verstrekt aan derden (bedrijven en/of instellingen).

 • Aanmelden Lid

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Competitie
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  Email Herhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Bij het versturen van dit formulier ga ja akkoord met de volgende zaken:

  • De contributie wordt maandelijks via een automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven;
  • Er kunnen tijdens wedstrijden, trainingen en andere activiteiten foto's worden gemaakt, je geeft hiermee ook toestemming deze op de social media kanalen van Duko te laten plaatsen;
  • Het opgegeven mailadres wordt toegevoegd aan de maillijst van Duko, waarbij je informatie ontvangt met betrekking tot activiteiten van Duko, daarbij ook ons digitale clubblad/nieuwsbrief.