• Duko doet mee met NL Doet op zaterdag 10 maart. Van 9.00-15.00 uur wordt onze accommodatie voorjaarsklaar gemaakt, zodat het veld en het clubhuis er pico bello bij liggen voor onze leden en gasten als de voorjaarscompetitie begint .

  Buiten zijn er klussen als schoonmaken, snoeien, het tuinmeubilair repareren, onkruid weghalen etc. Binnen gaan we aan de slag met hang- en sluitwerk, en diverse kleine klussen.

  En natuurlijk krijgt het clubhuis een grondige schoonmaakbeurt.

  Daarnaast beginnen we met de voorbereidingen voor de aanleg van de nieuwe korfbal- en beachvelden. Voordat er gestart kan worden met de aanleg, zal er nog het nodige moeten gebeuren. Hiervoor hebben we jullie hulp echt heel hard nodig!

  Ben je in de gelegenheid op 10 maart, kom dan gezellig helpen! Wij zorgen voor koffie en thee.

  Aanmelden kan via: https://www.nldoet.nl/klus/34214

  of stuur een mail naar: bc@dukoduiven.nl