• Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 aprilOp 2 april organiseert korfbalvereniging Duko de jaarlijkse sportdag voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen in de gemeente Duiven. In samenwerking met Anouk Godschalk,  combinatiefunctionaris, en het Candea College, zijn de voorbereidingen in volle gang zodat ook deze editie weer een sportief spektakel wordt voor alle 6- en 7-jarigen in Duiven, Groessen en Loo.

    Ook dit jaar zal de Kangoeroe weer zijn opwachting maken om de kinderen aan te moedigen tijdens de verschillende spelletjes. De kinderen worden met hun groepje begeleid door leerlingen van sportklas 1 van het Candea College tijdens hun rondgang langs de verschillende onderdelen. De ervaring heeft geleerd dat dit een prima combinatie is. De Candea leerlingen doen op deze manier ervaring op bij een sportactiviteit met een groep enthousiaste kinderen.

    Nieuw bij de organisatie dit jaar is dat ook 5 leerlingen van Mavo 4 van het Candea College voor hun examenvak DVPR(dienstverlening en producten) het evenement mee organiseren. Deze ervaring kan hen helpen om een juiste vervolgopleiding te kiezen.

    Tijdens de sportdag zullen tussen de 150 en 250 kinderen actief rennen, springen, gooien en mikken. Uiteraard worden er ook echte korfbalwedstrijdjes gespeeld. Het belooft weer een gezellige en sportieve dag te worden.

    Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 april 1 Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 april 2 Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 april 3 Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 april 4 Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 april 5 Doe mee met de Giga Kangoeroedag bij Duko op 2 april 6