• Duko B1 - Reehorst '45 B1

Pakt Duko B1 weer de winst tegen Reehorst '45 B1?

Afgelopen zaterdag 5 september 2020 speelden we op ons eigen veld in Duiven tegen Reehorst '45 B1. Vorige week speelden we een oefenwedstrijd tegen Reehorst '45 B1 en die hadden we gewonnen met 12-9. Dus dat kon best een spannende wedstrijd gaan worden.

Het was lekker druk op het veld van Duko. Groen-witte slingers en veel publiek, dat vinden we natuurlijk altijd leuk!

In het begin van de wedstrijd was het zwaar en stonden we na een paar minuten met 3-4 achter. Een paar minuten later kwamen we terug. We scoorden een paar mooie doelpunten op een rij en dus stonden we er bij rust goed voor (9-6).

De tweede helft van de wedstrijd begonnen we veel beter en liepen we snel uit naar 12-6. Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd gewonnen met een mooie score van 18-8.

Onze trainers, Amber en Max zeiden na de wedstrijd: "het was een leuk samenspel en de dames hebben goed op de kansen van de heren gespeeld"

(helaas hadden we net niet onze mooie 20 doelpunten, want dan hadden we lekker taart gekregen van Max. Maar Max we komen terug volgende week hoor voor de taart, hahaha!)