• Teamindeling seizoen 2021-2022 en mogelijk veldcompetitie voor de jeugd 

  Hierbij weer een berichtje vanuit de Technische Commissie. Dit keer over de mogelijke veldcompetitie voor de jeugd en de teamindeling voor het komende seizoen.

   

  Veldcompetitie jeugd 

  Nu de Coronamaatregelen verder versoepeld worden, wil de KNKV mogelijk toch een veldcompetitie starten voor de jeugd. Deze veldcompetitie zal dan gespeeld worden op 12, 19 en 26 juni. Afgelopen week heeft de KNKV de verenigingen gevraagd of ze willen deelnemen aan deze competitie. Vanuit de TC hebben wij hier positief op gereageerd. Mocht de veldcompetitie doorgaan dan zal Duko hieraan meedoen met de teamindeling voor het seizoen 2021-2022. Zodra er meer duidelijkheid is over het definitief laten doorgaan van deze veldcompetitie dan communiceren wij dat zo snel mogelijk.

   

  Teamindeling 

  Na veel vergaderen en gesprekken met trainers en spelers zijn we dit jaar weer tot een teamindeling gekomen. Ook dit jaar was het weer een lastige puzzel en zijn sommige teams wat aan de krappe kant, maar als we elkaar helpen dan kunnen we er een mooi seizoen van maken!

   

  Zoals hierboven al valt te lezen, zullen wij vanuit Duko meedoen aan de veldcompetitie met de nieuwe teamindeling. Dit betekent dat komende week de laatste week is dat er getraind wordt in de huidige teams. Vanaf 8 juni zal getraind worden in de nieuwe teamindeling. Hieronder staat het trainingsschema, zoals deze zal gelden vanaf 8 juni.

   

    18.00 – 19.00 19.00 – 20.30 20.30 – 22.00
  Dinsdag E1 D1 C1 B1 A1 S3 Selectie
  Woensdag       Midweek 1 + 2
  Vrijdag E1 D1 C1 B1 A1 S3 Selectie

   

  Mochten er vragen zijn over de eventuele veldcompetitie en/of de teamindeling dan kunnen jullie hierover contact opnemen met Nienke Koenders (jeugdtc@dukoduiven.nl).

   

  Teamindeling seizoen 2021_2022

   

  Groeten van de TC,

  Martin Eelderink Voorzitter TC 

  Johan Deen Algemene Zaken TC 

  Nienke Koenders Jeugdcoördinator TC