• Aanpassen pasfoto in Sportlink

  Tot en met 10 september kan de foto in de KNKV-app worden gewijzigd. Na deze datum kan de foto pas weer gewijzigd worden tot na de najaar-veldcompetitie.

  Opmerking bij het aanpassen van de foto:

  Gebruik geen vakantiefoto maar het liefst een pasfoto of een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet mee foto die al enkel jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd)

  Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

  Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder kopje “algemeen” op –instellingen-;

  Voor leden van 16 jaar en ouder

  klik op “mijn persoonsgegevens”. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen;

  Voor leden tot 16 jaar

  Alleen de ouders kunnen de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk hierbij dat het e-mailadres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie.

  Heb je een account -> klik op “mijn kinderen”. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.