• Seizoensopening 2021-2022 een groot succes!

  Zaterdag 4 september jl. hebben we met zijn allen met succes het seizoen geopend. De Kangoeroes hadden een hele gezellige training. Helaas gingen een aantal jeugdwedstrijden niet door. Wel speelden de B1 tegen Reehorst B1. Na een stroeve eerste helft van Duko maar een veel betere twee helft was de eindstand 8-17.

  De wedstrijd van de A1 werd helaas afgelast. Enkele spelers van de A1 konden wel meespelen met de Midweek. Dit zorgde voor leuke combinaties waarbij onder andere ouder en kind in 1 vak samen speelden.   

  Aansluitend speelde:

  Duko 2 tegen ECKA 3       eindstand 14-8

  Duko 1 tegen ECKA 1       eindstand 18-10.

  Beide wedstrijden werden samen gefloten door de topscheidsrechters uit de KorfbalLeague      Ronald Buis en Jeffrey Miechels

  De gehele dag was het mogelijk om loten te kopen voor onze loterij. Vele sponsoren hadden leuke prijzen hiervoor ter beschikking gesteld.

  Loten werden dan ook in grote getalen gekocht. Op de foto hieronder zie je prijzen die nog niet zijn opgehaald. Zit jou lotnummer ertussen? Neem dan even contact op met Roy of stuur een mailtje naar secretaris@dukoduiven.nl. Dan kijken we samen hoe we de gewonnen prijs zo snel mogelijk jou kant op kunnen krijgen.

 • Als afsluiting was er een zeer geslaagde BBQ samen met enkele leden van ECKA .

  Al met al een succesvolle opening waarbij het weer zeker zijn steentje heeft bijgedragen. 

  Zaterdag 11 september start het najaars-veldseizoen. Het speelschema vind je op deze website.

   Fijn dat we weer met zijn allen volop mogen sporten en aanmoedigen!