• Duko 2 - EKC Nääs 2

Hallo Allemaal,

Afgelopen zaterdag 11 september stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Om 14:10 uur was de aftrap van de wedstrijd Duko 2 – EKC Nääs. Duko begon de eerste helft in de wedstrijd komen. Het spel was niet slecht en er waren genoeg kansen, maar de afronden was niet goed waardoor er maar één doelpunt gescoord was aan Duivense zijde. De bezoekers uit Enschede deden het beter met zes doelpunt, waardoor het bij rust 1-6 stond. Zes doelpunten tegen in één helft is niet slecht, maar één doelpunt voor moest echt beter.

Na rust kwam Duko echt los. In het eerste kwartier van de tweede helft ging Duko 2 vlammend van start en was de afronden stukken beter. De achterstand werd omgezet naar een voorsprong en uiteindelijk werd de wedstrijd met 8-6 gewonnen. In de tweede helft zijn er dus 7 doelpunten gemaakt en is er geen doelpunt tegen gekregen. Het doelpuntenverloop was ook een teamprestatie met zeven doelpuntenmakers. Alex, Marly, Maarten, Lisa, Noa en Matthijs scoorden er allen één en Roy scoorde er twee tijdens de wedstrijd. Uiteindelijk dus een goed resultaat en zijn de eerste twee punten van het seizoen in Duiven gebleven.

Als laatste bedanken we Remco voor het opofferen van zijn eigen wedstrijd om de wedstrijd te fluiten. Bedankt Remco!