• Kom jij ons ook helpen?!

 •  

   

  klusdag 30 oktober 2021

 • Zaterdag 30 oktober is er weer een klusdag. Lijkt het je leuk om je een keer uit te leven met een bladblazer, kom gerust langs. Bladblazen is namelijk één van geplande klusjes. Verwijder je liever wat onkruid of wil je je ramen-lap-skills wat opvijzelen. Ook dan is dit het juiste moment.

  Zo zijn er vele klusjes die regelmatig gedaan moeten worden om de club netjes en leefbaar te houden. Voor sommige klusjes is er wat technische kennis nodig, andere misschien wat kluservaring. Maar de meeste klusjes zijn voor ieder talent.

  Op zoek naar een teambuildingsmomentje? Stop met zoeken! Kom met je team lekker een uurtje samen klussen.

  Ben je benieuwd of er een klusje voor jou bij zit? Loop op de 30e even binnen. Wil je vooraf informatie dan kan je contact opnemen met Erwin (bc@dukoduiven.nl)

  Naast 30 oktober hebben we nog enkele klusdagen ingepland.  Deze vind je op de site onder het kopje "activiteiten".

  Klusdag 30 oktober 2021 1