• Op woensdag 18 mei heeft het schoolkorfbaltoernooi van Duiven plaatsgevonden bij korfbalvereniging Duko Duiven. 8 deelnemende groepjes van groep 5 t/m 8 gingen met elkaar de strijd aan om schoolkorfbalkampioen van Duiven te worden. Uiteindelijk won één groepje van Het Klokhuis het toernooi voor groep 5/6 en één groepje van de Kameleon het toernooi van groep 7/8.

    Het was een mooie en geslaagde dag om basisschoolkinderen kennis te laten maken met korfbal, voor de groepen 3/4 organiseren wij op 14 juni de kangoeroedag. Waar zij op spelenderwijs ook kennis gaan maken met korfbal.

    Ook interesse om eens te komen kijken of korfbal iets voor jou of uw (klein)kinderen is? Wij trainen op dinsdag en vrijdagavonden. Voor meer informatie: www.dukoduiven.nl

    Links: winnaars groep 5-6 van Het Klokhuis, rechtsboven: winnaars groep 7/8 van de Kameleon