• Teamindeling 2024-2025

  Beste spelers en speelsters,

  Wat was het weer een mooi seizoen. Zowel op het veld als in de zaal is goed gepresteerd. Daarnaast was er ontzettend veel plezier zichtbaar op het veld. Wij als Technische Commissie hebben hiervan genoten.

  Zoals elk seizoen was het weer een flinke uitdaging om de teamindeling zorgvuldig in elkaar te zetten. In verschillende categorieën vormde de verdeling tussen jongens en meisjes een uitdaging. En eigenlijk geldt voor alle categorieën (van Kangoeroe tot Senioren) dat we spelers tekort komen. Dus vragen we jullie om zoveel mogelijk vrienden, vriendinnen, kennissen en familie om mee te komen trainen en zich aan te melden bij onze club.

  Via deze link ga je naar de teamindeling van seizoen 2024-2025 en kun je zien in welk team je volgend jaar gaat korfballen.

  Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt naar aanleiding van de teamindeling kun je deze tot en met vrijdag 14 juni mailen naar tc@dukoduiven.nl. Het betreffende TC lid zal dan met je contact opnemen.

  De laatste training is op vrijdag 5 juli.
  De eerste training na de zomervakantie is op dinsdag 27 augustus.
  Het eerste competitieweekend is in het weekend van 7 september

  Eventuele oefenwedstrijden zal later over worden gecommuniceerd.

 • Update SponsorKliks: In mei hebben wij €81.69 Gratis Geld van SponsorKliks ontvangen.

  Iedereen bedankt voor het klikken en denk ajb aan ons bij je volgende online aankoop.
  Het kost jou niets en levert Duko echt geld op.

  Kijk op deze pagina naar alle deelnemende winkels: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4928