• DUOK

  Commissiedetails
  Afbeelding
  OmschrijvingDuko's activiteitencommissie
  Opmerkingen
  Telefoon
  Mobiel
  Emailduok@dukoduiven.nl
 • Commissieleden

  LidFoto
  Houten, Maarten van
  Kleinpenning, Rutger
  Raben, Roy
  Smit, Sophie
  Weeda, Ingrid

  Er zijn 5 teamleden waarvan de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Welkom op de pagina van het Duok!

  Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren. Het Duok organiseert verschillende activiteiten vanaf de A jeugd tot en met de midweek. Natuurlijk zijn vrienden en vriendinnen broertjes/zusjes opa en oma’s altijd welkom bij onze activiteiten! Maar wie zitten achter deze geweldige activiteiten? Wie organiseren deze meestal legendarische en om niet meer te vergeten activiteiten en feesten? Het Duok zal zich aan jullie voorstellen:

  Miranda van Kastel
  Leeftijd: 17 jaar Waarom zit je in het Duok? De vorige feestjes die DUOK heeft georganiseerd vond ik allemaal erg leuk waarbij ik al dacht dat het vaak veel werk heeft gekost! Toen kwam Bas plotseling met de vraag of ik ook in het DUOK wilde komen! Daar eventjes over nagedacht te hebben, heb ik 'ja' gezegd! En dat zonder enige spijt! We hebben al met groot succes de kerstbingo en de oliebollenactie georganiseerd! Op naar de volgende succesvolle feestjes die we willen organiseren!

  Ida van de Kamer
  Leeftijd: 18 jaar Waarom zit je in het Duok? Ik vind het altijd heel erg leuk om feesten en evenementen te organiseren. Op school zit ik ook in de evenementencommissie en ik blijf dat heel leuk vinden. Toen ik werd gevraagd door Bas of ik bij het DUOK wilde komen heb ik meteen ja gezegd. Nu is er wel een hele nieuwe groep ontstaan, maar dat maakt het er niet minder gezellig op!

  Rutger Kleinpenning
  Leeftijd: 22 jaar Waarom zit je in het Duok? Ik werd enkele maanden geleden benaderd door Bas, Miranda en Ida of ik ook bij het DUOK wilde. Ondanks dat ik het best druk heb met afstuderen, heb ik toch toegezegd mijn steentje bij te willen dragen. Waarom? Omdat ik gezelligheid, teambuilding en ontspanning erg belangrijk vind binnen een vereniging. Ik hou wel van een goed feest en doe altijd graag mee aan activiteiten zoals het oliebollenbakken, de kerstbingo en de playbackshow. Afgelopen jaar merkte ik dat het allemaal wat minder werd, het oliebollen bakken ging zelfs niet door in 2011 en het aantal evenementen leek af te nemen. Tijd om dus zelf in actie te komen; en met succes! Met het nieuwe DUOK hebben wij al twee geslaagde activiteiten achter de rug. Iets om stiekem heel trots op te zijn in zo'n korte tijd.

  Bas Verdouw
  Leeftijd: 20 jaar Waarom zit je in het Duok?  Een aantal jaar terug ben ik bij het DUOK gevraagd en heb me hier met veel plezier voor ingezet. Na een aantal jaren stopte vele leden met het DUOK om verschillende redenen, ik heb op dat moment andere korfballers benaderd om samen met mij het DUOK voort te zetten. Dit heeft erg goed uitgepakt, het DUOK organiseert er weer op los! Dit alles ten goede van Duko.