• Een stel meiden bij elkaar dat niet helemaal deugd. Maar organiseert wel de leukste activiteiten voor de jeugd. Wij kennen elkaar al door en door. Maar speciaal voor jullie stellen wij ons bij deze even voor:Foto1

  Wat moeten we in huis halen? Is dit wel genoeg? Zijn dit te veel of te weinig boodschappen voor deze ploeg? Denkt niet alleen aan vandaag maar ook aan morgen. MAIKE is diegene in dit team die alles goed weet te verzorgen.

  Stukje schrijven hier en stukje schrijven daar. Alles op papier? En verzenden naar de treffer dan maar. Doet met de activiteiten ook altijd leuk mee. KIM is onze superschrijfster in spé.

  Altijd met getallen en cijfertjes aan de haal. Wat is ons budget voor het volgende kwartaal? Als het over geldzaken gaat is zij het klosje. Onze penningmeesteres is JOSJE.Foto2

  Allround helper en kan met de kids goed omgaan. Ja deze dame gaat er altijd met frisse moed tegenaan. Altijd goede ideeën en ook nog energiek. Dan hebben we het natuurlijk over onze MARIEK.

  Dan hebben we onze laatste leuke meid. Denkt altijd goed door en beschikt over veel creativiteit. Staat altijd voor iedereen klaar en is ook in voor een feessie. Dan kan het natuurlijk alleen maar gaan over onze DESI.

  Bosspeurtocht, sinterklaasviering, pannenkoekenfestijn en spotdropping. Deze activiteiten zullen je zeker niet zijn ontgaan. Natuurlijk hebben we nog veel meer in petto. Houd daarvoor de treffer en de website goed in de gaten, want hier komt het allemaal te staan!

  Liefs,

  Josje, Maike, Kim, Marieke en Desi.
  De Jeugd Activiteiten Commissie.